Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна європейська › Кукурудзяно-лимонне печиво
Кукурудзяно-лимонне печиво

Кукурудзяно-лимонне печиво

Давайте приготуємо неймовірно смачні кондитерські ласощі "Кукурудзяно-лимонне печиво". Користь такого печива безцінна, оскільки одним з інгредієнтів, який входить до складу цього рецепту, є популярний дієтичний продукт - кукурудзяна крупа. Вона має багато корисних і цілющих якостей. Мука з цієї крупи високо ціниться пекарями, а завдяки своїм поживним властивостям вона отримала поширення в дієтології. Поліпшить смак цієї випічки не менш корисний цитрусовий плід - лимон. Тепер, важливо правильно приготувати цю солодку страву. Використовуйте наш рецепт, і не пошкодуєте, що обрали саме його!

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Вершкове масло — 100 г.
  2. 2. Борошно — 150 г.
  3. 3. Лимон — 2 шт.
  4. 4. Цукор — 100 г.
  5. 5. Кукурудзяна крупа — 3 ст. л.
  6. 6. Ванілін — 0,5 ч. л.
  7. 7. Розпушувач — 1,5 ч. л.
  8. 8. Сіль — щіпка
  9. 9. Яйце — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У кофемолці подрібнити кукурудзяну крупу.

  2. Розм'якшене масло перетерти з цукром, додати яйце, ваніль, і продовжувати збивати до повного розчинення цукру.

  3. В отриману суміш підсипати цедру лимона. (знімати цедру краще за допомогою дрібної терки). Збити ще раз.

  4. В окремій мисці змішати борошно, подрібнену кукурудзяну крупу, розпушувач і сіль.

  5. Обидві маси з'єднати і перемішувати, до отримання однорідності.

  6. З отриманого тіста сформувати руками кульки, викласти на деко і трохи приплюснути. Печиво вийде у вигляді коржиків.

  7. Розігріти духовку до 180°C градусів. Поставити випікати на 20 мин.