Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна легкий зелень літо › Імбирний соус
Імбирний соус

Імбирний соус

Представляємо вашій увазі досить простий рецепт приготування неймовірно смачного соусу з кореня імбиру і цибулі. Такий соус має свій вишуканий і неповторний смак. Його можна досить швидко і легко приготувати. Подавати такий соус можна до рису або будь-якої м'ясної страви. Або ж якщо ви хочете підкреслити смак, наприклад, смаженої риби або морепродуктів, подайте до них такий чудовий імбирний соус. Його яскравий і самобутній смак і аромат додадуть вашим улюбленим стравам несподіваний пікантний і чарівний відтінок. Такий соус можна зберігати в холодильнику кілька днів, він при цьому не втратить свою свіжість.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Вершкове масло — 120 г.
  2. 2. Цибуля зелена — 10 г.
  3. 3. Імбир свіжий — 5 см.
  4. 4. Гірчиця діжонська — 4 ч. л.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Зелену цибулю промити і дрібно нарізати.

  2. Масло заздалегідь дістати із холодильника, щоб воно стало кімнатної температури.

  3. Імбир очистити від шкірки і дрібно нарізати.

  4. Скласти всі інгредієнти в чашку для блендера, додати також гірчицю, сіль і перець (за смаком) і перебити все блендером до однорідного стану.

  5. Викласти соус в банку з кришкою і залишити в холодильнику не менше ніж на 2 години.