Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна європейська весна › Кукурудза під сирним соусом
Кукурудза під сирним соусом

Кукурудза під сирним соусом

Літо, серпень, на кухні з кукурудзою віч-на-віч. Так, ми пам’ятаємо, що на календарі тільки березень. Отаке коїть з нами новий випуск #ТиШеф. Рецепт — нижче. Ви знаєте що робити

Кількість порцій 1
Час приготування 25 хв

  1. 1. Качани кукурудзи половинки свіжозаморожені — 100г
  2. 2. Фета 30% — 30г
  3. 3. Лайм — 1-2шт
  4. 4. Вершки ультрапастеризовані 35% — 1ст.л.
  5. 5. Фундук цілий бланшований — 1ст.л.
  6. 6. Коріандр мелений сушений — за смаком
  7. 7. Паприка — за смаком
  8. 8. Сіль харчова морська помел №0 — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Готуємо соус: викладаємо в каструлю сир фета та заливаємо вершками. Помішуємо та варимо до розчинення.

  2. Кукурудзу розморозьте згідно з інструкцією на пакуванні. Обсмажте на пательні-гриль без олії по 2 хвилини з кожного боку.

  3. Коли кукурудза буде готова, збризкуємо її соком лайма. Перед подачею посипаємо попередньо обсмаженим та потовченим фундуком. Поливаємо соусом та додаємо спеції. Смачного!