Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима плита морепродукти весна › Паста з часником і креветками
Паста з часником і креветками

Паста з часником і креветками

Як зробити звичайну вечерю не такою вже й простою і прісною? Ми знаємо простий і легкий рецепт для цього. Паста з часником і креветками. Цю страву готувати легко і просто. Вона не забере у вас дуже багато часу, зате ви можете порадувати своїх рідних смачною вечерею. Креветки надають страві особливого смаку. Можна зробити до пасти легкий салатик і доповнити свою вечерю. Або ж відкрити пляшку легкого вина і влаштувати романтичну вечерю для своєї половинки. Така страва підійде і для такого приводу, адже вона досить легка і ніжна. У будь-якому випадку ви і всі, хто спробує цю страву, будуть у захваті. Адже все геніальне - просто. Так що смачного!

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Масло кисло-вершкове — 45 г.
  2. 2. Спагеті — 200 г.
  3. 3. Олія оливкова — 5 мл.
  4. 4. Часник — 20 г.
  5. 5. Цедра лимона — 10 г.
  6. 6. Перець чилі — 10 г.
  7. 7. Креветки (салатні) очищені — 300 г.
  8. 8. Лимонний сік — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити пасту в підсоленій воді близько 8-10 хвилин. Злити воду.

  2. Поки паста готується, нагріти сковорідку на середньому вогні. Розтопити вершкове масло і оливкову олію.

  3. Додати видавлений часник, пластівці чилі і цедру. Готувати ще 2 хвилини. Потім викласти в олію креветки і, помішуючи, готувати ще 7 хвилин до готовності креветок.

  4. До приготовлених креветок викласти пасту, петрушку, видавити сік лимона. Посолити і поперчити. Перемішати і подавати. Додатково поперчити, посипати цедрою лимона і свіжою петрушкою.