Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима плита осінь › М'ясо по-китайськи
М'ясо по-китайськи

М'ясо по-китайськи

Варіантів рецепта «м'ясо по-китайськи» незліченна безліч. М'ясо по-китайськи - це візитна картка китайської кухні. Його готують скрізь, з усіх видів м'яса і птиці. Даний рецепт найбільш простий у приготуванні і доступний за інгредієнтами. Рекомендується нарізати м'ясо поперек волокон. Таким чином, нарізне м'ясо не тільки простіше готується, але і набуває більш ніжний смак. Використання соєвого соусу дозволяє не додавати сіль у страву, так як соус дуже солоний. До м'яса по-китайськи рекомендується подавати рис, приготовлений на пару. Приготований таким чином рис не тільки зберігає в собі всі корисні вітаміни та мікроелементи, але і має гарну розсипчасту структуру.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яловичина — 300 г.
  2. 2. Цукор — 2 ст. л.
  3. 3. Соєвий соус — 2 ст. л.
  4. 4. Вино біле сухе — 2 ст. л.
  5. 5. Кунжутне масло — 1 ч. л.
  6. 6. Часник — 2 зубчики
  7. 7. Соняшникова олія — 1 ст. л.
  8. 8. Зелена цибуля — 30 г.
  9. 9. Насіння кунжуту — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо нарізати тонкими скибочками невеликого розміру.

  2. Для маринаду змішати цукор, соєвий соус, вино, кунжутну олію, роздавлений часник. М'ясо покласти в маринад і залишити на кілька годин.

  3. Сковороду розігріти, налити олію та обсмажити м'ясо 5 хвилин, поки не випариться рідина.

  4. Нарізати зелену цибулю, додати до м'яса. Перемішати і смажити м'ясо з зеленою цибулею не більше 1 хвилини. Посипати насінням кунжуту.