Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима до футболу м'ясо осінь › Крильця "Баффало"
Крильця "Баффало"

Крильця "Баффало"

Оригінал страви прийшов до нас із штату Нью Йорк, міста Баффало, який подарував свою назву крильцям, і миттю завоювала кухні різних країн світу. Хоча до завоювання популярності, крильця були звичайними обрізками для готування супу. Все змінилося в 1964 році, коли повар бару Тереза Беліссімо приготував гостям на вечерю крильця, просочені в гострому соусі. Суміш прянощів, присутня в цьому рецепті, надає особливу пікантність страві, а гострий соус дарує виразність. Ще одна особливість - це мед. Він додається в суміш, де вимочуються крильця, і надає їм ніжного смаку.

Кількість порцій 2
Час приготування 140 хв

  1. 1. Крильця — 10 шт.
  2. 2. Цукор — 2 ст. л.
  3. 3. Мед — 3 ст. л.
  4. 4. Томатний сік — 2 ст.
  5. 5. Борошно — 110 г.
  6. 6. Сіль — щіпка
  7. 7. Прянощі (подрібнені) — по 1/2 ч. л.
  8. 8. Оливкова олія — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Заздалегідь вимочити крильця у суміші з томатного соку, меду (або цукру) і солі. Дати настоятися пару годин.

  2. Змішати в мисці чорний перець, духмяный перець, гвоздику, мускатний горіх. Подрібнити в порошок. Додати сюди ж борошно. Перемішати.

  3. Обмокнути в пряній суміші вимочені крильця. Змастити деко оливковою олією і викласти підготовлені крила.

  4. Зверху полити рідким медом і відправити до духовки. Температура, при якій повинні готуватися крильця повинна досягати 180ºС. 20 хвилин - і крильця "Баффало" готові!