Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима плита осінь › Котлети в італійському маринаді
Котлети в італійському маринаді

Котлети в італійському маринаді

Котлети в італійському маринаді не тільки виглядають дуже гарно, але і відрізняються від звичайних м'ясних котлет на смак. Звичний яловичий фарш доповнюється цілим букетом нових ароматів. Маринад робить котлети більш ніжними і смачними. Для маринування можна використовувати пристрій герметизації, для цього знадобиться пластиковий контейнер. Цей спосіб скорочує час маринування приблизно на 75%. Залишок маринаду можна використовувати як соус, але обов'язково його потрібно прокип'ятити, щоб уникнути харчового отруєння.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Оцет винний — 10 мл.
  2. 2. Сік лимонний — 25 мл.
  3. 3. Часник — 1 шт.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  5. 5. Олія рослинна — 125 мл.
  6. 6. Орегано — 5 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Фарш яловичий — 600 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці змішати орегано, оцет, сік, олію, попередньо нарізану цибулю, посолити і поперчити за смаком, ретельно перемішати суміш.

  2. З фаршу зліпити котлети. Покласти їх в маринад в мисці, залишити маринуватися на ніч.

  3. Замариновані котлети обсмажити в невеликій кількості олії на сковороді-гриль. Котлети повинні бути просмажені до коричневої скоринки, всередині мають бути рожевого кольору.