Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вегетаріанські страви блендер італійська літо › Томатний крем-суп з базиліком
Томатний крем-суп з базиліком

Томатний крем-суп з базиліком

Геть повсякденність! Ми пропонуємо вам приготувати незвичайний, але смачний і легкий томатний крем-суп з базиліком. Вам знадобиться всього лише 30 хвилин, аби здивувати рідних і близьких. Страва незвичайна тим, що замість води в ній використовується томатний сік. Це робить її більш густою і насиченою корисними речовинами. Ще добру порцію вітамінів подарують помідори, перець і петрушка, а от базилік принесе в дім аромат і незвичайність смаку. Перша страва не тільки порадує своїм чудовим смаком, але і розвіє ваші переживання сприводу зайвих калорій. Такого ось барвистого красеня можна розлити в жовті або зелені тарілки, що зробить його ще більш цікавим. Приготувавши таку першу страву, будьте готові і до потоку компліментів у вашу сторону.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Томатний сік — 4 ст
  2. 2. Помідори — 4 шт
  3. 3. Базилік — 14 листочків
  4. 4. Вершкове масло — 100г
  5. 5. Вершки — 1.5 ст
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець — за смаком
  8. 8. Петрушка — для прикраси (порційно)
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помідори очистити, видалити насіння і нарізати кубиками, змішати з томатним соком і викласти в каструлю.

  2. Поставити на середній вогонь на 30 хвилин. Додати базилік і за допомогою блендера подрібнити до однорідного стану. Якщо немає спеціального блендера, перетерти через сито і повернути в каструлю.

  3. Потім додати вершки і вершкове масло. Приправити сіллю і перцем за смаком. Помішувати до того моменту, поки масло не розчиниться.

  4. Потім зняти з вогню, не дати супу закипіти.

  5. Прикрасити петрушкою або листочком базиліку і подавати.