Печені половинки картоплі з начинкою зі шпинату і сиру
- 1. Картопля — 330 г.
- 2. Молоко — 100 мл.
- 3. Сир чеддер — 200 г.
- 4. Цибуля ріпчаста — 50 г.
- 5. Шпинат — 300 г.
- 6. Цибуля зелена — 20 г.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Духовку розігріти до 200°C градусів. Картоплю дуже добре помити, просушити паперовим рушником або серветкою, наколоти виделкою в декількох місцях. Фольгу нарізати на шматки (приблизно 25х25 см.). Загорнути картоплю у фольгу.
Покласти картоплю на 60 хвилин у розігріту духовку. По закінченню часу дістати з духовки і охолодити. Розрізати картоплю на половинки, дістати чайною ложкою м'якоть, залишивши краї.
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Шпинат розморозити або (якщо він свіжий) помити і ошпарити окропом. М'якоть картоплі покласти в миску і розім'яти в пюре. Додати до картоплі сир (3/4), шпинат, цибулю, сіль і перець. Все перемішати до однорідного стану.
Наповнити начинкою картоплю і посипати сиром, що залишився. Потім поставити картоплю в духовку і залишити на 15 хвилин, сир повинен повністю розплавитися. Подавати гарячим, прикрасивши зеленою цибулею.