Ягідні завитки з рікотою
- 1. Борошно — 300 г.
- 2. Цукор — 100 г.
- 3. Вершкове масло — 150 г.
- 4. Яйця — 3 шт.
- 5. Вода — 2 ст. л.
- 6. Цукрова пудра — 4 ст. л.
- 7. Рікота — 100 г.
- 8. Суміш ягід — 100 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Змішати борошно і цукор. Додати масло. Розтовкти суміш у крихту. Додати 2 яєчних жовтки і воду, вимісити до однорідної м'якої маси.
Помістити суміш на присипану борошном поверхню і злегка вимісити тісто. Розкачати у вигляді диска. Загорнути в поліетиленову плівку. Залишити на 30 хвилин.
Розігріти духовку до 180°С. Застелити деко папером для випічки. Розкачати тісто, товщиною в 5 мм. За допомогою ножа вирізати 6 кружечків.
Для начинки змішати подрібнену рікоту і 2 ст. л. цукрової пудри. Додати ягоди.
Покласти 2 ч. л. начинки в центр кружечка. Змастити яйцем края тіста. Згорнути у формі півкола, скріпити края.
Змастити яйцем. Посипати цукровою пудрою. Випікати 20 хвилин. Остудити.