Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна європейська весна › Суп з сочевиці
Суп з сочевиці

Суп з сочевиці

Сочевиця - родичка квасолі, вона також є джерелом вітамінів, харчових волокон і рослинного білка. Але в порівнянні зі звичною нам квасолею, у цієї представниці бобових є суттєва перевага - вона досить оперативно готується. Особливо це стосується червоної сочевиці, варити яку потрібно близько 20 хвилин. Сочевичний суп, який ми рекомендуємо приготувати сьогодні, - це смачна, поживна, корисна і красива на вигляд страва.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Червона сочевиця — 200г
  2. 2. Морква — 2шт
  3. 3. Часник — 2зубчики
  4. 4. Крем-сир — 100г
  5. 5. Цибуля — 2шт
  6. 6. Оливкова олія — 30г
  7. 7. Олія соняшникова — 68г
  8. 8. Каррі (ніжний) — 10г
  9. 9. Паприка — 10г
  10. 10. Насіння соняшнику — 40г
  11. 11. Зелень петрушки — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Очищену моркву натріть на тертці з великими отворами.

  2. Дрібно наріжте часник.

  3. Обсмажте овочі на соняшниковій олії. На завершення всипте спеції, сіль, каррі. Залиште тушкуватися.

  4. Закип'ятіть в каструлі 800 мл води або бульйону (наприклад, грибів або овочів).

  5. Засипте тушковані овочі в киплячу воду, додайте промиту сочевицю, посоліть і поперчіть. Варіть суп, доки сочевиця не буде готова.

  6. Насипте суп в тарілку, зверху налийте трохи оливкової олії, додайте зелень петрушки, крем-сир і кілька насінин.