Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна без термічної обробки українська › Чайна ковбаска без коньяку
Чайна ковбаска без коньяку

Чайна ковбаска без коньяку

Рецепт чайної ковбаски без коньяку простий і приготування не вимагає багато часу, зате результат не може не радувати. Цей десерт оригінально виглядає і відсутність випічки є його перевагою. У процесі приготування чайної ковбаски знадобиться харчова плівка або фольга, які допоможуть додати шоколадній масі форму ковбаски. Можна не згортати приготовлену масу в ковбаску, а надати їй будь-яку форму, наприклад, розклавши в формочки з-під цукерок. Застиглу в холодильнику або морозилці ковбаску нарізати скибочками і подавати до чаю. Невеликі шматочки печива, додані в перемелене в блендері печиво, при розрізанні дадуть ефект "шматочків сала" у справжній ковбасі.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Галетне печиво — 600 г.
  2. 2. Какао — 3 ст. л.
  3. 3. Вершкове масло — 200 г.
  4. 4. Волоські горіхи — 200 г.
  5. 5. Кориця — 1 ст. л.
  6. 6. Мед — 6 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. 400 г печива пропустити через м'ясорубку або блендер.

  2. 200 г печива поламати невеликими шматочками.

  3. Масло дрібно нарізати і розтопити на маленькому вогні, додати до нього какао і гарно перемішати. Влити все в подріблене печиво і швиденько перемішати.

  4. Додати корицю, мед, горіхи (трішки їх подрібнити) і теж все перемішати.Можна додавати й улюблені спеції, горіхи, сухофрукти, цедру, сік цитрусових.