Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти дієтичні страви українська вегетаріанські страви › Салат з капусти "Весняний ранок"
Салат з капусти "Весняний ранок"

Салат з капусти "Весняний ранок"

Легкий і вітамінний салат буде доречним весняним ранком, коли нашому організму так захочеться чогось смачненького і одночасно дієтичного. Для цього досить замінити майонез сметаною і смак страви набуде абсолютно нового віддінку. Овочі і зелень ніколи не виявляться зайвими у вашому раціоні, а яйця стануть ідеальним сніданком, який надовго вгамує голод і надасть енергії. Не варто боятися і холестерину, який міститься в них, оскільки його кількість значно менша, ніж міститься в звичному для нас фаст-фуді, а походження має природну форму і здоровому організму зашкодити нічим не зможе.

Кількість порцій 2
Час приготування 15 хв

  1. 1. Молода капуста — 100г
  2. 2. Маленькі огірки — 2шт
  3. 3. Редиска — 2-3 шт
  4. 4. Яйця відварені — 2-3 шт
  5. 5. Зелена цибуля — 30-40 г
  6. 6. Кріп — 2 гілочки
  7. 7. Сметана — 3 ст. л. (або за смаком)
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Овочі та зелень вимити, і добре просушити.

  2. Капусту тонко нашаткувати. Огірки нарізати маленькими кубиками або тонкою соломкою (за бажанням, шкірку можна зрізати). Редис натерти на крупній тертці. Яйця порізати кубиками. Дрібно нарізати зелену цибулю. Кріп порубати.

  3. У велику миску покласти капусту, трохи посолити і перемішати. Додати огірки, редис, яйця, зелену цибулю, кріп - перемішати. Салат заправити сметаною і подавати до столу.