Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита французька зима › Теляча печінка по-прованськи
Теляча печінка по-прованськи

Теляча печінка по-прованськи

Поза сумнівами, печінка - це чи не найкорисніша частина нутрощів. Готувати печінку можна різними способами. Багато що залежить і від того, теляча це печінка, або куряча і т.д. Наш рецепт повинен вам сподобатися, бо він дуже смачний і корисний. Вимочене м'ясо в молоці стає більш м'яким і ніжним. Таке м'ясо буквально тане на губах. Зелень додає приємний смак і аромат страві. Теляча печінка по-прованськи - це дуже смачно, разом з картопляним пюре або будь-яким іншим гарніром за вашим бажанням. Ми ж скажемо, що така страва точно припаде вам до смаку, адже готувати її досить просто і швидко, а вечеря виходить дуже смачною і поживною.

Кількість порцій 3
Час приготування 40 хв

  1. 1. Теляча печінка — 600 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  3. 3. Зубчик часнику — 5 шт.
  4. 4. Петрушка — 40 г.
  5. 5. Гілочка чебрецю — 1 шт.
  6. 6. Прованські трави — 5 г.
  7. 7. Борошно — 15 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Чорний мелений перець — за смаком
  10. 10. Олія — 40 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Ріпчасту цибулю, часник почистити та порубати дрібними кубиками. Петрушку промити, дрібно порубати та змішати з цибулею, часником, чебрецем та прованськими травами. Телячу печінку вимочити в молоці хвилин 30.

  2. Печінку нарізати шматочками в один сантиметр. Обваляти печінку в суміші борошна, перцю та солі. Розігріти сковорідку та смажити півтори хвилин з кожної сторони.

  3. Печінку зняти та покласти в тепле місце або прикрити фольгою. До олії, що залишилася після обсмаження, засипати зелень та обсмажити її протягом двох хвилин, постійно помішуючи.

  4. Посипати зеленню та подавати з картопляним пюре.