Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита літо › Сирні млинці з родзинками
Сирні млинці з родзинками

Сирні млинці з родзинками

Сирні млинці з родзинками - це прекрасний і корисний сніданок, як для дорослих, так і для дітей. На приготування йде зовсім мало часу і зусиль. Головне чітко слідувати всім рекомендаціям. Родзинки при бажанні можна замінити іншими ягодами, наприклад, лохиною. Перед тим, як достатньо розпарені родзинки додати в тісто, їх потрібно добре просушити. Випікати млинці рекомендується на сковороді з тефлоновим покриттям, прогрівши її і злегка змастивши маслом. Подаються млинці теплими, зверху можна полити медом або фруктовим морозивом.

Кількість порцій 5
Час приготування 40 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 225 г.
  2. 2. Цукор — 50 г.
  3. 3. Розпушувач — 7 г.
  4. 4. Сіль — 3 г.
  5. 5. Молоко — 375 мл.
  6. 6. Масло вершкове — 10 г.
  7. 7. Домашній сир — 200 г.
  8. 8. Родзинки — 80 г.
  9. 9. Яйце куряче — 2 шт.
  10. 10. Ессенція ванільна — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Родзинки викласти в миску, залити окропом. Розтопити на водяній бані 10 г. вершкового масла. Змішати в мисці борошно, цукор, сіль і розпушувач.

  2. Сир перетерти через сито. Влити до сиру молоко, вбити яйця, додати розтоплене вершкове масло і ванільну есенцію. Ретельно перемішати вінчиком.

  3. Додати сирну суміш у борошняну, ретельно перемішати до однорідної консистенції. Додати родзинки в тісто, перемішати.

  4. Розігріти сковороду, додати вершкове масло, зменшити вогонь до середнього. Вилити на сковороду 50 мл. тіста, обсмажити до появи пухирців, перевернути на іншу сторону, готувати ще 20-30 секунд. Так повторити з усім тістом.