Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий весна › Індичка з яблуками і цибулею
Індичка з яблуками і цибулею

Індичка з яблуками і цибулею

Готувати індичку прийнято не тільки на день Подяки (всі ми знаємо, що в Америці це традиція), така страва подобається багатьом. Справа в тому, що м'ясо індички трохи відрізняється від курки. Воно, звичайно, більш ситне, ніж звична для нас курятина, але і смак в індичатини особливий. А якщо ще й замаринувати м'ясо, щоб воно стало м'якшим і ніжнішим, заправити все ароматною цибулею, додати яблук для надання легкої кислинки, то ви отримаєте страву, яка неодмінно здивує ваших гостей і прикрасить стіл. Ви можете прикрасити страву зеленню за смаком, додавати до неї різні спеції, які ви найбільше любите або ж зробити легкий салатик.

Кількість порцій 2
Час приготування 15 хв

  1. 1. Перець чорний мелений — за смаком
  2. 2. Індичка — 300 г.
  3. 3. Яблука — 1 шт.
  4. 4. Цибуля — 1 шт.
  5. 5. Соус соєвий — 1 ст. л.
  6. 6. Олія оливкова — 2 ст. л.
  7. 7. Олія соняшникова — 1 ст. л.
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати індичку на невеликі шматочки і покласти її маринуватися в оливковій олії з соєвим соусом.

  2. Нарізати яблуко кубиками, а цибулю - тонкими кільцями. Обсмажити цибулю в соняшниковій олії, помішувати, до золотистого кольору.

  3. Додати до цибулі індичку разом із маринадом і смажити на сильному вогні кілька хвилин, постійно помішувати при цьому.

  4. Зменшити вогонь, додати яблуко, посолити, поперчити, накрити кришкою і залишити тушкуватися ще 10 хвилин.