Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь весна › Торт "Мурашник" із печива
Торт "Мурашник" із печива

Торт "Мурашник" із печива

Любите їсти солодкі кулінарні «шедеври», але не бажаєте довго возитися біля плити і витрачати час? Тоді рецепт цього диво-тортика для Вас. Він стане у нагоді, якщо до Вас раптово прийшли гості. Торт «Мурашник» із печива – десерт із двох видів печива, просочених ніжним вершковим кремом зі згущеним молоком. Легко, просто і швидко. А головне – смачно. Ласуни будуть без розуму від таких ласощів. Торт не потрібно випікати в духовці. Якщо Ви не знайшли печива з арахісом, можете взяти звичайне пісочне печиво і додати в крем подрібнені волоські горіхи. Прикрашати «Мурашник» можна також розтопленим шоколадом або глазур'ю.

Кількість порцій 8
Час приготування 20 хв

  1. 1. Печиво з арахісом — 250 г.
  2. 2. Печиво пісочне — 250 г.
  3. 3. Масло вершкове — 100 г.
  4. 4. Згущене молоко варене — 1 банка
  5. 5. Шоколад — за смаком
  6. 6. Мак — за смаком
  7. 7. Кокосова стружка — 1 пакетик
  8. 8. Ванілін — 1 пакетик
  9. 9. Цукрова пудра — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло заздалегідь дістати з холодильника. Змішати в мисці масло, мак, ванілін і згущене молоко міксером.

  2. Печиво розкришити в не сильно дрібну крихту. Добре змішати крем і печиво.

  3. Викласти торт гіркою. Надати форму мурашника. Прикрасити стружкою шоколаду, кокоса і цукровою пудрою. Прибрати в холодильник для застигання і вбирання згущеного молока в печиво на 10 годин.