Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь випічка птиця весна › Суфле з курячої грудинки
Суфле з курячої грудинки

Суфле з курячої грудинки

Суфле - страва, яка прийшла до нас із французької кухні. Слово "суфле" перекладається із французької мови як "повітряний". Ця якість суфле - повітряність досягається завдяки додаванню в страву збитих яєчних білків. Суфле можна умовно розділити на два види: солодкі (десерти) і несолодкі (м'ясні, грибні, рибні та ін.) Запропоноване суфле готується з курячої грудки з додаванням хліба, вимоченого в молоці. Порада: формочки для запікання заповнюйте не повністю, так як суфле збільшиться в обсягах. Суфле може "опуститися" від зміни температури, тому намагайтеся не відкривати духовку. Подавати приготовану страву можна як холодною, так і гарячою.

Кількість порцій 2
Час приготування 35 хв

  1. 1. Куряча грудинка — 1 шт.
  2. 2. Яйце — 1 шт.
  3. 3. Молоко — 100 мл.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Хліб — 1 шматок
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Хліб замочити в молоці на 5 хвилин.

  2. Куряче філе нарізати на шматочки, додати яєчний жовток і сіль, подрібнити в блендері.

  3. Хліб віджати від молока, додати у фарш і знову перемішати.

  4. Білок збити до стійкої піни. Додати до фаршу і акуратно перемішати.

  5. Викласти масу у формочки для запікання і поставити в духовку на 30 хвилин при температурі 180°C.