Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь без термічної обробки вечеря осінь › Пікантний салат з тунцем, перцем і помідорами
Пікантний салат з тунцем, перцем і помідорами

Пікантний салат з тунцем, перцем і помідорами

Спробуйте цей дивовижний салатик, і він, безсумнівно, стане Вашим улюбленим і ввійде в Вашу домашню колекцію кращих і перевірених рецептів. Простий в приготуванні, легкий і швидкий салат виходить дуже ароматним, соковитим і смачним. Головний акцент страви – звичайно ж, тунець, консервований у власному соку. Він неймовірно ніжний і м'який, надає салату насичений рибний аромат. Солодкі помідори чері і болгарський перець прекрасно доповнюють смак хрустких огірочків і кисленьких маслин. Заправка з соєвого соусу і оливкової олії ніжно огортає всі компоненти салату, надаючи пікантний солонуватий смак. І ніякого майонезу. У заправку можете додати лимонний сік. Яскраво, ситно, корисно.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Салат — 100 г.
  2. 2. Тунець консервований — 200 г.
  3. 3. Помідори чері — 160 г.
  4. 4. Маслини без кісточок — 80 г.
  5. 5. Перець болгарський — 60 г.
  6. 6. Соус соєвий — 20 мл.
  7. 7. Огірки — 120 г.
  8. 8. Олія оливкова — 20 мл.
  9. 9. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Тунець розім'яти виделкою. Салат помити, просушити, нарвати руками. Маслини нарізати пластинками.

  2. Перець помити і нарізати півкільцями. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Соєвий соус змішати з оливковою олією. Помідори помити і розрізати на половинки.

  3. Огірки помити і нарізати скибочками. Всі інгредієнти з'єднати, за смаком додати сіль. Додати заправку і перемішати салат.