Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь середній українська весна › Сало, запечене в духовці
Сало, запечене в духовці

Сало, запечене в духовці

Всьому світу Україна в плані кулінарії відома, як батьківщина сала. Що всі українці просто жити без нього не можуть. І нехай часто це звучить як сарказм, все таки сало можна приготувати так смачно, як багатьом і не снилося. Наприклад, запекти в духовці. Просочившись соковитим маринадом, сало і саме вийде не сухе, а дуже насичене. Його запікати досить швидко і легко, але зате який у нього смак. Він сподобається навіть тим, хто раніше скептично ставився до цього продукту. До того ж сало - це відмінна закуска до будь-якого гарніру. Напевно, краще страви до звичайної вечері і не придумаєш. Тим більше, що сало зробить будь-який прийом їжі більш насиченим.

Кількість порцій 8
Час приготування 50 хв

  1. 1. Сало — 1 кг.
  2. 2. Часник — 3 зуб.
  3. 3. Лист лавровый — по вкусу
  4. 4. Сіль — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сало нашпигувати часником і лавровим листом.

  2. Маринувати в розчині добу - на 150 г. солі 1,5 л. води.

  3. Потім покласти сало в рукав для запікання. Рукав зверху проколоти.

  4. Запікати 30-40 хвилин при температурі 180°С.