Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь осінь › Суп із сьомги та овочів
Суп із сьомги та овочів

Суп із сьомги та овочів

Перша гаряча страва необхідна для нашого організму в будь-яку пору року. Дієтологи і фахівці радять їсти супи принаймні раз у день. А ось смачна і корисна перша страва дарує радість не тільки нашому шлунку, але і налаштовує на позитивний лад. Наприклад, суп із сьомги і овочів стане відмінним обідом, який подарує вам масу жирних кислот, протеїнів і мінеральних речовин, які створять диво з виснаженим організмом. Адже не дарма сьомга дорожча за іншу рибу. Кажуть, що червону рибу неможливо зіпсувати. Тому цей суп зможе приготувати навіть починаюча господиня. А разом з овочами суп отримає незвичайну, насичену смакову гаму.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Філе сьомги — 400 г.
  2. 2. Картопля — 500 г.
  3. 3. Морква — 2 шт.
  4. 4. Карі — 20 г.
  5. 5. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  6. 6. Вода — 1 л.
  7. 7. Рибний бульйонний кубик — 1 шт.
  8. 8. Редька — 250 г.
  9. 9. Цибуля-порей (стебло) — 3 шт.
  10. 10. Соняшникова олія — 25 г.
  11. 11. Перець — за смаком
  12. 12. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю, моркву та брукву нарізати кубиками. Ріпчасту цибулю та цибулю-порей нарізати соломкою. Філе сьомги нарізати кубиками та приправити трошки карі та сіллю.

  2. Закип'ятити воду, додати бульйонний кубик та варити 3 хвилини на середньому вогні.

  3. Ріпчасту цибулю обсмажити в олії та змішати з порошком карі, що залишився. Додати картоплю, моркву та редьку.

  4. Овочі трохи обсмажити та додати до рибного бульйону. Варити, поки овочі не стануть м'якими.

  5. Додати лук-порей і сьомгу. Рибі достатньо проваритися кілька хвилин, після цього суп готовий. Посолити та поперчити за смаком.