Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь салати гриби літо › Салат із лисичками і пармезаном
Салат із лисичками і пармезаном

Салат із лисичками і пармезаном

Цей салат можна приготувати тільки в грибний сезон або можна використовувати для нього мариновані гриби. У приготуванні салату з лисичок головне - правильно обробити гриби. Секрет приготування свіжих лисичок – в їх попередньому відмочкванні. Їх замочують на 1-2 години, але не у воді, а в коров'ячому молоці. В результаті грибочки виходять ніжними і приємними на смак. Салат з лисичок дуже корисний, оскільки гриби містять вітаміни А, В, РР, та речовини, що мають властивості природних антибіотиків. Вживання лисичок відновлює пошкоджені клітини підшлункової залози і сприяє знищенню ракових клітин.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Лисички — 200 г.
  2. 2. Оливкова олія — 30 г.
  3. 3. Кунжут — 10 г.
  4. 4. Пармезан — 20 г.
  5. 5. Соєвий соус — 10 г.
  6. 6. Листя салату — 100 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Обсмажити лисички на оливковій олії 5 хв.

  2. Листя салату крупно порвати, заправити оливковою олією.

  3. Додати соєвий соус, сіль, перемішати. Приправити кунжутом і шматочками сиру.