Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий картопля вегетаріанські страви › Смажена картопля із грибами у вершках
Смажена картопля із грибами у вершках

Смажена картопля із грибами у вершках

Проста і всім відома страва з картоплі та грибів. Але якщо вона проста, це зовсім не означає, що вона не смачна. Навпаки, ви приємно здивуєтеся її смаку і аромату. Якщо додати приправ за своїм бажанням, то вийде ще більш насичений смак і запах. Ви запросто можете перетворити звичайну сімейну вечерю на маленьке свято завдяки цій страві. Гриби надають особливого смаку, цибуля робить страву більш соковитою, а вершки - м'якою і ніжною. До такої страви підійде будь-який легкий овочевий салат на швидку руку - і ваша вечеря вже не така одноманітна. Приготуйте смажену картоплю із грибами у вершках і ви отримаєте море задоволення і позитивного настрою.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Картопля — 1 кг.
  2. 2. Гриби — 350 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 80 г.
  4. 4. Вершки — 200 г.
  5. 5. Олія рослинна — 20 мл.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гриби помити, нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями. Картоплю очистити і нарізати соломкою або скибочками.

  2. Сковороду з рослинною олією розігріти і обсмажити гриби (близько 15 хвилин). Окремо до золотистого кольору обсмажити картоплю (під кришкою). Потім (хвилин через 10) додати цибулю і обсмажити протягом декількох хвилин. Потім додати гриби і тушкувати.

  3. Додати до овочів гриби і кілька хвилин тушкувати. Залити в сковороду вершки і готувати близько 5-7 хвилин, помішуючи. Подавати страву гарячою.