Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь духовка літо › Картопляний пиріг
Картопляний пиріг

Картопляний пиріг

Якщо в будинку пахне пирогами, значить в будинку все добре. А якщо в будинку постійно пахне різними пирогами, то це означає, що в ньому живе хороша, сповнена фантазії господиня, справжня берегиня домашнього вогнища. Вашим близьким, напевно, вже трохи набридла звичайна картопля. Тому здивуєте їх і приготуйте картопляний пиріг. У цій страві є все - і яйця, і м'ясо, і приправи. Невеликого шматка цілком вистачить для ситного обіду. Запашні петрушка і базилік допоможуть вам зробити страву ароматною. Також ви можете прикрасити картопляний пиріг, додавши в нього трохи червоного болгарського перцю. Насолоджуйтеся цією незвичайною стравою!

Кількість порцій 8
Час приготування 90 хв

  1. 1. Картопля — 6-7 шт.
  2. 2. Яйця — 2 шт.
  3. 3. Варена ковбаса — 200 г.
  4. 4. Копчена ковбаса — 150 г.
  5. 5. Базилік — 1 ст. л.
  6. 6. Петрушка — 1 ч. л.
  7. 7. Бекон — 100 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У тепле картопляне пюре додати яйця, 2 столові ложки сиру, сіль і перець. Добре перемішати і відставити убік.

  2. Пропустити через м'ясорубку шинку, ковбасу і змішати з базиліком і петрушкою.

  3. Дно форми вистелити алюмінієвою фольгою, уклсти шар пюре, а на нього ковбасну масу.

  4. Викласти шар за шаром. Накрити другою половиною пюре і посипати зверху рештою тертого сиру і шматочками бекону.

  5. Випікати, доки верх не почне набувати рум’яного кольору.