Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь борошно весна › Пиріг із твердим і кисломолочним сиром
Пиріг із твердим і кисломолочним сиром

Пиріг із твердим і кисломолочним сиром

Пиріг із твердим і кисломолочним сиром - нескладна в приготуванні, несолодка випічка з простими і доступними інгредієнтами. Начинка з твердого та кисломолочного сиру і кропу виходить дуже ароматною. Зелень додає свою смакову нотку сирній начинці, робить сирну начинку більш виразною. Кисломолочний сир можна замінити сиром рікота. У будь-якому випадку у Вас вийде смачний, легкий і ситний пиріг, що ідеально підходить як для сніданку з чашкою улюбленого чаю, так і для частування гостей або пікніка.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Кисломолочний сир — 200 г.
  2. 2. Твердий сир — 200 г.
  3. 3. Яйця — 4 шт.
  4. 4. Вершкове масло — 100 г.
  5. 5. Борошно — 250 г.
  6. 6. Розпушувач — 1 ч. л.
  7. 7. Часник — 3 зубчики
  8. 8. Кріп — за смаком
  9. 9. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Твердий сир натерти на крупній тертці і змішати його з 2 сирими яйцями і кисломолочним сиром.

  2. Додати пропущений через часниковий прес часник і дрібно нарізаний кріп, злегка посолити. Ретельно перемішати.

  3. Приготувати тісто. Змішати 2 яйця і розм'якшене вершкове масло.

  4. Додати 1 ч. л. солі (без верху), борошно і розпушувач.

  5. Замісити тісто.

  6. Форму для пирога злегка змастити вершковим маслом. Викласти тісто, формуючи бортики.

  7. Начинку викласти на тісто, добре розрівняти.

  8. Випікати пиріг в розігрітій до 180°С духовці 40 хвилин.