
Оромо
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
500 г.
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
М'ясо свиняче котлетне охолоджене
300 г.
Цибуля ріпчаста молода
3 шт.
Спеція Перець чорний мелений
1/2 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
У теплій воді розчинити сіль. Додати борошно і яйце, замісити м'яке тісто. Залишити тісто на 20 хвилин під полотняною серветкою або кухонним рушником (або покласти його в пакет).
02
М'ясо і цибулю дрібно нарізати. Скласти в один посуд, посолити, поперчити. Можна в цю суміш додати 50 мл. води.
03
Тісто розкачати в пласт товщиною в 2-3 мм. Фарш викласти на розкачане тісто і рівномірно розподілити по його поверхні, потім згорнути рулетом.
04
Каскан (каструля для варіння на пару) змастити рослинною олією. Підготовлені рулети обережно перекласти в каскан і покласти по колу, стежити за тим, щоб вміст не висипався. Каскан накрити кришкою, поставити на каструлю з киплячою водою, варити на пару 30-40 хвилин. Готове оромо викласти на блюдо, розрізати на порційні шматки. Подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)