Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь м'ясорубка другі страви зима › Курячі рулетики в беконі
Курячі рулетики в беконі

Курячі рулетики в беконі

Курячі рулетики в беконі - швидка в приготуванні, ситна, апетитна і дуже смачна страва. При запіканні куряча начинка просочується запаморочливим ароматом бекону, який в свою чергу покривається хрусткою скоринкою. Завдяки цьому всередині рулетики залишаються дуже ніжними, м'якими і соковитими. Страву можна подавати разом з гарніром, а можна представити у вигляді закуски і подати до нього соус. Рулетики з курки виглядають дуже гарно, тому ідеально підійдуть і для святкового столу.

Кількість порцій 3
Час приготування 65 хв

  1. 1. Куряче філе — 300 г.
  2. 2. Сирокопчений бекон — 100 г.
  3. 3. Булочка — 100 г.
  4. 4. Молоко — 150 мл.
  5. 5. Чорнослив (без кісточки) — 100 г.
  6. 6. Ядра грецьких горіхів — 50 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Булочку замочити в молоці, філе пропустити через м'ясорубку.

  2. Змішати фарш із розмокшою булочкою. Посолити, поперчити, добре перемішати.

  3. Приготувати начинку для рулетиків: змішати подрібнені в блендері горіхи і дрібно нарізаний чорнослив.

  4. У середину сформованих із фаршу коржиків покласти трохи начинки, зліпити котлетки і обернути їх смужками бекону.

  5. Викласти рулетики у форму для запікання. Запікати в духовці при температурі 180°С 45 хвилин.