Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий весна › Морква по-корейськи
Морква по-корейськи

Морква по-корейськи

Любите гостреньке? - Тоді приготуйте моркву по-корейськи. Ви скажете, що її можна вже й готову купити в магазині. Можна, однак своє завжди залишається своїм. Домашні страви набагато дешевші, смачніші, а також ви можете самі регулювати гостроту за вашим смаком. Також ви можете зробити моркву, як кажуть, із запасом і їсти її ще довгий час. Морква по-корейськи дуже корисна завдяки своїм вітамінам. А також служить відмінною закускою для застілля або просто обіду. Якщо ж ви не дуже великий любитель кулінарії, ця страва точно стане вашою улюбленою, адже готувати її простіше простого. Приємного апетиту!

Кількість порцій 5
Час приготування 45 хв

  1. 1. Морква — 500 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  3. 3. Часник — 2-3 зубчики
  4. 4. Рослинна олія — 60 мл.
  5. 5. Оцет 9% — 1.5-2 ст. л.
  6. 6. Коріандр — 1/4 ч. л.
  7. 7. Червоний гострий мелений перець — за смаком
  8. 8. Чорний мелений перець — за смаком
  9. 9. Цукор — щіпка
  10. 10. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Моркву помити, почистити і нарізати тонкою соломкою (або натерти на тертці для корейської моркви).

  2. Часник очистити і дрібно порубати або пропустити через часниковий прес.

  3. Моркву посипати коріандром, червоним і чорним меленим перцем (замість цих спецій можна взяти суміш спецій для корейської моркви), сіллю, цукром, додати часник.

  4. Цибулину почистити і дрібно нарізати. На сковороді добре розігріти олію, викласти цибулю і смажити, поки вона не стане золотисто-коричневою.

  5. Цибулю видалити з сковороди за допомогою спеціальної ложки з отворами (олія повинна залишитися в сковороді) і викинути. Гарячою олією полити моркву з часником і спеціями, добре перемішати.

  6. Додати в моркву оцет і перемішати, добре охолодити в холодильнику.