Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь духовка літо › Кільця з начинкою
Кільця з начинкою

Кільця з начинкою

Канелоні - це вид пасти у формі порожнистих трубочок великого діаметру, які фаршируються різними начинками: із шпинату, м'ясного, овочевого або грибного фаршу. У запропонованому рецепті цікава начинка із сирно-паштетної маси з додаванням кунжуту і томатної маси. При покупці макаронів канелоні уважно читайте інформацію від виробника на упаковці. Для цього рецепта потрібні канелоні, які відварюються перед фаршируванням. А є у продажу канелоні, які фірма-виробник рекомендує наповнювати начинкою у сухому вигляді. Особливість цього рецепту в тому, що відварені трубочки розрізаються на 4 частини, наповнюються начинкою, а потім кожне фаршироване кільце ставиться на такий же по діаметру шматочок хліба.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Хліб житній — 6 скибочок
  2. 2. Макарони канелоні — 6 шт.
  3. 3. Сир — 100 г.
  4. 4. Паштет м'ясний — 60 г.
  5. 5. Кунжут — 2 ст. л.
  6. 6. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  7. 7. Часник — 1 зубок
  8. 8. Помідори — 3 шт.
  9. 9. Соняшникова олія — 1 ст. л.
  10. 10. Томатна паста — 2 ст. л.
  11. 11. Базилік січений — 1 ст. л.
  12. 12. Мед — 0,5 ч. л.
  13. 13. Чорний мелений перець — за смаком
  14. 14. Cіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помідори залити окропом і залишити їх на деякий час. Потім зняти шкірку, а м'якоть дрібно нарізати.

  2. Часник і цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.

  3. На сковороді розігріти олію й обсмажити разом цибулю і часник. Далі додати помідори, томатну пасту, базилік і мед. Зверху поперчити за смаком, перемішати і тушкувати до загустіння.

  4. Макарони зварити в підсоленій воді, а потім викинути їх на друшляк.

  5. Коли макарони охолонуть, розрізати кожну трубочку поперек на 4 частини.

  6. З хліба вирізати 24 круглих скибочки діаметром 2,5 см., укласти їх на змащене олією деко, зверху поставити кільця канелоні.

  7. Сир натерти на дрібній тертці. Після чого змішати сир, паштет і кунжут.

  8. Викласти половину сирно-паштетної маси в трубочки, потім томатну суміш і зверху знову сирну.

  9. Коли всі трубочки будуть нафаршировані, поставити деко в духовку, розігріту до 230°С. Запікати близько 5 хвилин.

  10. При подачі можна прикрасити зеленню.