Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий весна › Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику
Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику

Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику

Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику - страва, яка не може не сподобатися. По-перше, їжа, приготована в керамічній посуді в духовці, - це вже само по собі цікаво. По-друге, виграшна особливість цієї страви - у поєднанні м'яса і сухофруктів. Замість води можна використовувати будь-який м'ясний бульйон - буде ще смачніше. Готувати дане блюдо в духовці можна в керамічній каструльці або в декількох порційних горщиках для запікання. Подавати до столу можна в горщиках, а якщо готували в керамічній каструлі, перекласти в глибоку тарілку, за бажанням посипавши зеленню петрушки.

Кількість порцій 4
Час приготування 140 хв

  1. 1. Яловичина — 500 г.
  2. 2. Картопля — 700 г.
  3. 3. Чорнослив без кісточок — 150 г.
  4. 4. Морква — 150 г.
  5. 5. Цибуля — 150 г.
  6. 6. Духмяний перець — 5 горошин
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Зелень — за смаком
  9. 9. Вода — 100 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати цибулю півкільцями.

  2. Моркву нарізати тонкими кружечками.

  3. М'ясо нарізати кубиками.

  4. Картоплю почистити і нарізати кубиками.

  5. У керамічній каструльці змішати м'ясо, картоплю, чорнослив, цибулю, моркву, духмяний перець, посолити.

  6. Додати близько 100 мл. води.

  7. Накрити кришкою, поставити в духовку.Тушкувати при температурі 180°C протягом 2 годин.

  8. Приготовану страву посипати зеленню.