Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь перші страви овочі літо › Гуляш по-хорватські
Гуляш по-хорватські

Гуляш по-хорватські

Гуляш по- хорватські - це густий м'ясний суп з яловичини або свинини. Вважається, що з ніжної телятини виходе дуже смачний гуляш. Зі свинини гуляш теж виходить особливо ніжним і готується дуже швидко. Сам процес приготування цієї страви містіть у собі тільки позитивні моменти: простоту, швидкість та задоволення від куштування готової страви. Незважаючи на те, що гуляш готується переважно в котлі і на багатті, це блюдо цілком можна приготувати вдома. М'ясо краще взяти молоде, м'якоть лопатки або задньої частини. Багатий смаковий букет надають йому приправи і прянощі. Подавати гуляш тільки гарячим, ні в якому разі не розігрівати.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Яловичина — 400 г.
  2. 2. Картопля — 3 шт.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Солодкий перець — 1/2 шт.
  5. 5. Часник — 2 зубчика
  6. 6. Томатна паста — 2 ст. л.
  7. 7. Кмин — 1 ч. л.
  8. 8. Сіль — 1 ч. л.
  9. 9. Соняшникова олія — 3 ст. л.
  10. 10. Вода — 1 л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Дрібно нарізану цибулю обсмажити в олії до світло-золотистого кольору.

  2. Нарізати м'ясо невеликими шматочками, посолити. Викласти м'ясо на цибулю. Тушкувати у власному соку 30 хвилин.

  3. Нарізати картоплю і перець кубиками, часник подрібнити.

  4. Додати картоплю, перець, часник, кмин. Залити водою.

  5. Додати томатну пасту і варити до готовності картоплі.