Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь літо › Баклажани пармеджано
Баклажани пармеджано

Баклажани пармеджано

З радістю і великим задоволенням представляємо вам страву італійської кухні під яскравою назвою баклажани пармеджано. Рецепт наш оригінальний і страва приготована з дотриманням всіх вказівок виходить дуже поживна і незвичайна. Скибочки баклажанів посипані сиром і просочені помідоровим соком з хрусткою золотистою скоринкою та запахом рослинного масла, не зможуть залишити вас байдужими ні в якому разі. До речі, під час смаження баклажани вбирають багато олії. Щоб уникнути цього, перед приготуванням слід замочити нарізані баклажани в холодній воді на 10 хвилин. Це неабияк позбавить вас від ненависних калорій і наша страва по праву може вважатися дієтичною і вегетаріанською.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Баклажани — 2 шт.
  2. 2. Помідоры — 2 шт.
  3. 3. Моцарела — 150 г.
  4. 4. Сир — 100 г.
  5. 5. Соняшникова олія — 100 мл.
  6. 6. Базилік — 20 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Баклажани нарізати кружечками приблизно 0,7 см.

  2. Злегка обсмажити на соняшниковій олії.

  3. На помідорах зробити хрестоподібний надріз і зняти з них шкірку.

  4. Очищені помідори і моцарелу нарізати кружечками.

  5. Сир натерти на терці.

  6. Скласти в форму для запікання по черзі - баклажан, помідори, моцарелу. Посолити і поперчити. Зверху посипати натертим сиром і відправити в духовку. Запікати до золотистої скоринки при температурі 200°C. Перед подачею прикрасити гілочкою базиліка.