Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь літо › Курка з грибами у вершковому соусі
Курка з грибами у вершковому соусі

Курка з грибами у вершковому соусі

Як швидко приготувати смачну вечерю, та щоб вона ще була легкою і не калорійною а несла тільки корисні компоненти? А ще щоб і не морочитися із сам рецептом приготування. Ми вам допоможемо, запропонувавши рецепт курки з грибами та вершковим соусом. На перший погляд, це дуже проста страва. Але ж в цьому і є головна її хитрість. Чим страва простіша і легша, тим смачнішою вона виходить. Невідомо чому, але це факт. Тому якщо ви хочете влаштувати легку романтичну вечерю для своєї другої половинки, якщо хочете швидку вечерю для своєї родини - так загалом привід і не важливий! Головне, що у вас під рукою є рецепт смачної страви, яка згодиться на всі випадки життя.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Куряча грудинка — 500 г.
  2. 2. Вершки (жирність 20-22%) — 200 мл.
  3. 3. Гриби печериці — 400 г.
  4. 4. Часник — 3 зубчика
  5. 5. Соняшникова олія — 30 мл.
  6. 6. Соєвий соус — 40 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курячу грудку порізати кубиками і обсмажити в соняшниковій олії до золотистого кольору.

  2. Нарізати дрібно часник, поки смажиться грудка.

  3. Промити гриби під холодною водою і нарізати їх такими же шматочках, що і грудку.

  4. Коли шматочки курки будуть майже готові, додати до них часник.

  5. Приблизно через 1-2 хвилини додати в сковороду гриби. І потім готувати на досить великому вогні, помішуючи, ще хвилин 5.

  6. Далі додати вершки і соєвий соус.

  7. Після чого зменшити вогонь і почекати, поки соус почне трохи густіти. Подавати страву з рисом або макаронами в гарячому вигляді.