Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита мексиканська осінь › Курча по-мексиканськи
Курча по-мексиканськи

Курча по-мексиканськи

Ви приготували простий буденний гарнір, але хочете здивувати закускою до нього? Немає нічого простішого, ніж зробити це, приготувавши курча по-мексиканськи. Краще всього використовувати м'ясо саме курчати, адже воно дуже м'яке і ніжне, тому й швидше готується. На перший погляд дуже проста домашня страва, та проте вона дуже соковита і швидка. До речі кажучи, подавати її можна і як самостійну, додавши кукурудзи по-більше, заливши соусом. Перець чилі і часник просочуються в м'ясо, роблячи його дуже запашним і гоструватим, а коріандр залишить свій запах навіть після того, як ви вже з'їсте страву. Так що поспішіть приготувати її.

Кількість порцій 6
Час приготування 45 хв

  1. 1. Куряче стегно — 600 г.
  2. 2. Кукурудза заморожена — 125 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  4. 4. Часник — 3 часточки
  5. 5. Коріандр — 1 ч. л.
  6. 6. Помідори — 300 г.
  7. 7. Перець чилі мелений — 1/2 ч. л.
  8. 8. Сіль — 1 ч. л.
  9. 9. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Обсмажити курку на середньому вогні з усіх боків до золотої скоринки 20 хвилин на соняшниковій олії.

  2. Дрібно нарізати цибулю і часник. Додати сіль, чилі і коріандр. Покласти в сковороду дрібно нарізані і очищені від шкірки томати.

  3. Тушкувати 20 хвилин курку з овочами. Додати кукурудзу, сіль, тушкувати 5 хвилин.