Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська яблука весна › Брусочки з яблуками, волоськими горіхами і родзинками
Брусочки з яблуками, волоськими горіхами і родзинками

Брусочки з яблуками, волоськими горіхами і родзинками

Чаювання в колі родини або друзів неможливо уявити без смачної домашньої випічки. Випічкою можна доповнити основне меню або зробити її кульмінацією і "родзинкою" урочистого заходу. Аромат свіжої випічки нікого не залишить байдужим. Колодки з яблуками, волоськими горіхами і родзинками - один з різноманітності рецептів випічки. У цьому рецепті всі головні інгредієнти: яблука, горіхи, родзинки, шоколад містять цілий букет вітамінів і мінералів. Цей десерт підходить не тільки для підростаючого дитячого організму, але і для дорослих людей, які ведуть активний спосіб життя.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Листове тісто — 2 шт.
  2. 2. Яблука — 3 шт.
  3. 3. Волоські горіхи — 100 г.
  4. 4. Мед — 50 г.
  5. 5. Родзинки — 50 г.
  6. 6. Cіль — за смаком
  7. 7. Шоколад — 20 г.
  8. 8. Яйце — 1 шт.
  9. 9. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яблука вимити і очистити від шкірки. Видалити насіння і нарізати дрібними шматочками. Волоські горіхи подрібнити.

  2. У мисці змішати яблука, волоські горіхи, мед, родзинки, корицю і сіль (за смаком).

  3. Тісто трохи розкатати у формі прямокутника.

  4. На одну половину листа викласти половину змішаної суміші. Згорнути лист у формі рулету. Краї добре заліпити.

  5. Розрізати рулет на 3-4 частини. З другим листом тіста зробити теж саме.

  6. На деко, змащене маслом, викласти "брусочки", а деко поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати 20-25 хвилин.

  7. Поки брусочки випікаються, розтопити шоколад в ковші на повільному вогні.

  8. Подавати "брусочки" на тарілці, а зверху полити топленим шоколадом.