Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь овочі весна › Бонський суп
Бонський суп

Бонський суп

Боннський суп - це чудове, дієтичне, гаряче перше блюдо. Ніжний, ароматний і в міру пряний суп, який творить чудеса! Секрет цього супу в калоріях: одна порція такого супу містить всього 35 калорій. Боннський суп останнім часом вважається однією з найбільш безпечних тижневих дієт. Причини цьому дві: висока поживність і відсутність необхідності голодувати. Ця страва містить майже повний набір необхідних для життєдіяльності мікроелементів. Крім того, боннський суп показаний при авітамінозі дуже повним людям, страждаючим розладом функції печінки і жовчного міхура, цукровим діабетом, атеросклерозом.

Кількість порцій 8
Час приготування 45 хв

  1. 1. Капуста білокачанна — 1/2 шт.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 6 шт.
  3. 3. Помідори — 500 г.
  4. 4. Перець солодкий — 300 г.
  5. 5. Корінь селери — 150 г.
  6. 6. Петрушка — 1 пучок
  7. 7. Вода — 4 л.
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Дрібно покришити всі овочі, залити водою.

  2. Довести до кипіння, кип'ятити 10 хвилин.

  3. Посолити, вогонь зменшити і проварити овочі 30 хвилин. Додати зелень.