Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь українська м'ясо вечеря › Човники з кабачка з м'ясом
Човники з кабачка з м'ясом

Човники з кабачка з м'ясом

У кулінарії фарширують все: і перець, і рибу, і навіть яйця. От і ми пропонуємо вам цікавий рецепт (цікавий своїм виглядом і смаком). Це фаршировані кабачки. Благо, їх можна купити в будь-який час і без особливих проблем. Тому ви можете приготувати цю страву, коли вам захочеться. Справа в тому, що фарш ви можете брати будь-який. Курячий - якщо хочеться чогось більш дієтичного, або свинину - якщо хочеться ситної страви. У будь-якому випадку страва виходить дуже ароматною і надзвичайно смачною. А завдяки своєму зовнішньому вигляду ще й презентабельною. Так що вона зійде для будь-якого приводу, що б у вас не намічалося. Воно добре скрасить ваш вечір .

Кількість порцій 2
Час приготування 60 хв

  1. 1. Кабачок — 1 шт.
  2. 2. М'ясний фарш — 100 г.
  3. 3. Помідор — 1 шт.
  4. 4. Сир твердий — 70 г.
  5. 5. Часник — 1 зубчик
  6. 6. Петрушка — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кабачок помити, обсушити, розрізати вздовж на 2 рівні частини.

  2. З кожної половинки вийняти м'якоть. Човники змастити олією, перекласти на деко зрізами вниз і запекти в духовці 15 хвилин при температурі 120°C.

  3. Половину м'якоті кабачка подрібнити, обсмажити на соняшниковій олії, додати фарш. Смажити, поки рідина не випариться.

  4. Додати подрібнену петрушку, часник, сіль і перець.

  5. Човники наповнити фаршем, зверху укласти тонко порізані скибочки помідора і посипати тертим сиром. Запекти 20 хвилин в духовці, розігрітій до 200°C.