Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита риба › Запечений лосось з брокколі
Запечений лосось з брокколі

Запечений лосось з брокколі

Якщо ви любите корисно і смачно поїсти, то ми вам у цьому обов'язково допоможемо. Пропонуємо приготувати страву запечений лосось з брокколі. Це неймовірно смачна страва настільки наскільки і дуже корисна. Лосось - це взагалі дуже цінна риба. Вона містить дуже багато корисних речовин і необхідних для організму мікроелементів. Страва порадує вас ніжним і м'яким смаком. М'ясо лосося буде соковитим і ароматним. Лимон додасть приємний запах страві. А капуста брокколі ще більше підкреслить і розкриє ніжність даної страви. Молоко додасть м'якість і в поєднанні з мускатним горіхом створюватиме гармонію у страві. Приємного апетиту!

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Лосось — 500 г
  2. 2. Капуста брокколі — 500 г
  3. 3. Лимон — 30 г
  4. 4. Масло вершкове — 30 г
  5. 5. Сир — 125 г
  6. 6. Молоко — 200 мл
  7. 7. Вершки — 100 мл
  8. 8. Яйце куряче — 4 шт.
  9. 9. Горіх мускатний — за смаком
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Філе лосося нарізати на шматочки, збризнути лимонним соком, додати сіль і перець. Поставити маринуватися на 30 хвилин. Потім помістити лосось в сковорідку, додати половину склянки води і тушкувати близько 7 хвилин.

  2. Брокколі помити і розібрати на суцвіття. Опустити їх у киплячу підсолену воду і варити близько 10 хвилин. Потім злити воду і відкинути на друшляк.

  3. Духовку розігріти до 220 градусів. Вершки збити з молоком, сиром і яйцями, додати сіль, перець і мускатний горіх. Форму для запікання змастити вершковим маслом. Викласти у форму брокколі, рибу і залити вершковим соусом. Поставити в розігріту духовку і запікати близько 20 хвилин.