Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь осінь › Запечена морква
Запечена морква

Запечена морква

Пропонуємо вашій увазі прекрасну страву. Готувати сьогодні будемо запечену моркву. Вона буде прекрасною стравою, наприклад, на вечерю. Це дуже красива і яскрава страва. Ви можете, звичайно, її вживати і в ролі закуски, гарніру або салату, як хочете. В будь-якому випадку гірше від цього страва не стане. Страву рекомендовано подавати теплою, але вона буде прекрасною і в гарячому, і в холодному вигляді. Це неймовірно корисна страва і, до того ж, з мінімуму компонентів. Адже, морква корисна для профілактики різних захворювань, особливо для профілактики захворювань очей. Морква також знімає втому, покращує апетит, колір обличчя, зміцнює волосся і нігті, підвищує опірність до простудних захворювань.

Кількість порцій 5
Час приготування 40 хв

  1. 1. Морква — 500 г.
  2. 2. Оливкова олія — 2 ст. л.
  3. 3. Мед — 1 ст. л.
  4. 4. Кмин — 2 ч. л.
  5. 5. Мускатний горіх — 0,5 ч. л.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Очищену моркву нарізати великими брусочками.

  2. У киплячу підсолену воду додати моркву і варити протягом 3 хвилин.

  3. Воду злити і покласти моркву в форму.

  4. Посипати кмином, мускатним горіхом, дрібкою солі. Полити медом і оливковою олією, перемішати, щоб морква рівномірно покрилася усіма добавками.

  5. Готувати під грилем в духовці при 200°C приблизно 20 хвилин. Морква повинна придбати глянцеву поверхню.

  6. Моркву до столу подавати теплою.