Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь осінь › Ароматний кускус із овочами
Ароматний кускус із овочами

Ароматний кускус із овочами

Кускус популярний в країнах Магрибу. Як правило його готують на основі манної крупи і з пшениці. Дуже швидко готується, навіть досить розтерти з вершковим маслом і залити гарячою водою, а через декілька хвилин насолоджуватися стравою. Представлений нами кускус не простий, а з овочами. Саму крупу ми готувати не будемо, як це роблять східні жінки, а прикупимо її в магазині. Це допоможе швидко приготувати східну страву. Кускус з овочами урізноманітить ваш обідній стіл і потіснить звичні гарніри. "Манка по-східному" стане не просто стравою з ресторанного меню, а яскравою екзотикою в домашньому меню. Оцініть!

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Морква — 2 шт.
  2. 2. Зелена цибуля — 2 шт.
  3. 3. Курячий бульйон — 400 мл.
  4. 4. Кускус — 180 г.
  5. 5. Сіль — 1/4 ч. л.
  6. 6. Перець чорний мелений — 1/4 ч. л.
  7. 7. Олія оливкова — 1 ст. л.
  8. 8. Кориця — 1 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Моркву очистити від шкірки, помити і порізати кубиками. Чисту зелену цибулю порізати.

  2. Глибоку сковороду поставити на вогонь. Налити в неї оливкову олію і дати нагрітися. Додати різну цибулю, моркву 1/4 ч. л. солі і чорного перцю. Пасерувати. Додати 1 г. меленої кориці (за смаком).

  3. Залити овочі курячим бульйоном. Помішати. Довести до кипіння, а потім додати кускус. Накрити кришкою сковороду і зняти з плити. Настоювати 5 хвилин.

  4. Розмішати ретельно кускус за допомогою вилки.