Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь духовка пасха борошно › Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг
Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг

Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг

Немає нічого більш приємного для господині, ніж вдячність і захват рідних, дітей та близьких. Багатьом із любителів побалувати себе і оточуючих смачною випічкою не завжди це вдається із багатьох причин - то часу немає, то інгридієнтів, а то й зовсім приводу не можна придумати. Для приготування апельсиново-кокосового пирога є відмінний привід - світле свято Великдень! Звичні інгридієнти найдуться в будь-якому будинку, ну а годину вже доведеться знайти для такого то свята! Важливо, що пиріг швидкий у приготуванні і зовсім не потребує великих зусиль, а результат дозволить урізноманітнити звичайний пасхальний стіл новеньким пирогом, який з легкістю замінить паску.

Кількість порцій 4
Час приготування 65 хв

  1. 1. Цукор тростинний — 200 г.
  2. 2. Масло вершкове — 125 г.
  3. 3. Апельсини — 1 шт.
  4. 4. Яйце куряче — 4 шт.
  5. 5. Борошно пшеничне — 160 г.
  6. 6. Кокосова стружка — 150 г.
  7. 7. Пудра цукрова — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 160°C.

  2. Змішати в мисці вершкове масло кімнатної температури, цукор і 3 ч. л. натертої апельсинової цедри. Збивати міксером протягом 4 хвилин до крему. По одному додавати яйця, при цьому постійно збивати суміш.

  3. Всипати борошно в суміш, потім додати 2 ст. л. вичавленого апельсинового соку, ретельно перемішати.

  4. Форму застелити харчовим папером, який змастити маслом. Викласти тісто у форму, поставити в духовку на 50 хвилин, до готовності.

  5. Після, остудити пиріг, присипати цукровою пудрою зверху.