Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь духовка європейська ягоди › Сирне печиво із журавлиною
Сирне печиво із журавлиною

Сирне печиво із журавлиною

Вирішили побалувати домашніх смачною випічкою? Цей рецепт не обмане Ваші очікування. Родзинка запропонованого сирного печива - начиночка із журавлини. Кислинка цієї дикоростучої ягоди в поєднанні з ніжним сирним тістом подарує Вам яскраві, свіжі смакові відчуття. Крім того, журавлина - неймовірно корисна ягода, сильний природний цілющий засіб. Ця ягода дуже затребувана в кулінарії. З неї готують варення та джеми, напої та соки. Дуже гарна журавлина в якості пікантної приправи до різних страв. А яка журавлина в ролі начинки, Вам належить спробувати, приготувавши це сирне печиво.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Сир — 200 г.
  2. 2. Цукор — 100 г.
  3. 3. Яєчний жовток — 1 шт.
  4. 4. Вершкове масло — 70 г.
  5. 5. Борошно — 140 г.
  6. 6. Журавлина — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розм'якшене масло, цукор, жовток і сир перемішати.

  2. Додати борошно, замісити тісто. Розкачати завтовшки 0,5 см., вирізати кола і укласти на деко.

  3. На кожне коло покласти 3 ягідки журавлини і посипати цукром. Зверху журавлину закрити кружечками тіста.

  4. Зверху печиво посипати цукром і випікати при 180°C 15 хвилин.