Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська риба › Салат з тріски
Салат з тріски

Салат з тріски

Вашій увазі оригінальна ідея простого з приготування і доступного за інгредієнтами, але дуже смачного і поживного салатику, який не тільки урізноманітнить Ваше звичне меню, але і стане гідною прикрасою святкового столу. За рахунок того, що він викладається шарами, страва виглядає дуже ефектно і яскраво. Головним інгредієнтом служить популярна за радянських часів і улюблена донині консервована печінка тріски. Не дивлячись на те, що цей рибний делікатес – сам по собі досить ситний і самодостатній, пропонований салатик приємно здивує Вас легким і делікатний смаком. А все завдяки додаванню свіжих овочів, ніжного сиру і яєць, які «розбавляють» жирність печінки і надають легкість.

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Печінка тріски — 250 г
  2. 2. Яйця — 4 шт.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  4. 4. Сир твердий — 180 г
  5. 5. Майонез — 30 г
  6. 6. Морква — 80 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Печінку тріски дістати з банки і розім'яти виделкою. Яйця відварити в круту, потім охолодити і нарізати кубиками або шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.

  2. Моркву відварити і нарізати дрібними кубиками або натерти на крупній тертці. Сир також натерти на крупній тертці. Викласти інгредієнти шарами, змащуючи кожен майонезом.