Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий день народження › Відкритий пиріг з інжиром та сиром брі
Відкритий пиріг з інжиром та сиром брі

Відкритий пиріг з інжиром та сиром брі

Відкритий пиріг з інжиром і сиром брі зробить хорошу славу кулінара будь-якій господині. Його ніжний, вишуканий, не схожий ні на що смак запам'ятається кожному. Це, як кажуть, буде кохання з першого погляду. Окрім ніжного і незрівнянного смаку ця страва подарує вашому організму таку кількість корисних речовин, що ви навіть не повірите такому щастю. Особливо ця страва корисна в холодну погоду, коли загострюється багато хвороб. Інжир, який називають досконалим фруктом, подбає про ваше травлення. А сир брі подарує страві небачену ніжність. Саме завдяки сиру пиріг буде танути в роті. Приємного апетиту!

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Тісто листкове — 500 г.
  2. 2. Сир брі — 250 г.
  3. 3. Інжир — 1 кг.
  4. 4. Мед — 60 г.
  5. 5. Чебрець — 10 г.
  6. 6. Вершки — 15 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Тісто повністю розморозити. Деко застелити пергаментним папером і викласти одну частину тіста, а з іншої - зробити бортики. Інжир помити, просушити і нарізати скибочками.

  2. Сир нарізати тонкими скибочками товщиною близько 0,5 см. На тісто викласти шматочки сиру, а потім викласти скибочки інжиру. Духовку розігріти до 200°C градусів.

  3. Змастити краї тіста вершками. Поставити деко в духовку і випікати близько 20 хвилин. До меду додати чебрець і зовсім трохи підігріти. Полити медом готовий пиріг і подавати.