Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь близькосхідна м'ясо літо › Окрошка по-азербайджанські
Окрошка по-азербайджанські

Окрошка по-азербайджанські

Азербайджанська кухня є однією з найрізноманітніших. Ця різноманітність визначилася природними умовами країни: гірський і субтропічний клімат зумовили широке поширення в азербайджанській кухні різних видів м'яса і зелені. Сьогодні з радістю представляємо вам одну зі страв азербайджанської кухні. Овдух або окрошка по-азербайджанські - це легка і трохи незвична для слов'янського столу, страва. Окрошка по-азербайджанські дуже хороша влітку в спеку. Вона дуже сильно відрізняється від традиційної слов'янської окрошки. Заправляється окрошка мацоні з водою. Мацоні - це кисломолочний напій. Готується він з кип'яченого молока корів, кіз. Приємного апетиту!

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Мацоні — 300 г.
  2. 2. Яловичина — 100 г.
  3. 3. Цибуля зелена — 1 пучок
  4. 4. Огірки — 100 г.
  5. 5. Цукор — за смаком
  6. 6. Кінза — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Кріп — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці розвести мацоні з 300 мл. води. Огірки помити, очистити від шкірки і нарізати кубиками. Додати огірки в миску з мацоні.

  2. Зелену цибулю, кінзу, кріп подрібнити, додати в миску з окрошкою. Додати сіль і цукор.

  3. Яловичину відварити, остудити, нарізати кубиками. Додати м'ясо в окрошку. Перемішати.