Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська романтична вечеря › Легкий салат із кальмарами
Легкий салат із кальмарами

Легкий салат із кальмарами

У Середні віки салат готували з цибулі, петрушки, часнику і м'яти. Зараз у цій страві використовують абсолютно всі сумісні за смаком продукти. У цьому рецепті горошок і кальмари вдало зійшлися у створенні легкого салату. Всього три інгредієнти здатні подарувати відмінний смак. Кальмари подарують організму солідну порцію білка, і засвоїться він швидко, на відміну від білка, що міститься у м'ясі. Зауважте, непогана альтернатива м'ясу, і готуються дуже швидко - всього 3 хвилини. "Морський женьшень" - таке прізвисько отримав морський делікатес за те, що є джерелом корисних мінералів і значущих для людини вітамінів. Не можна не відзначити, основний продукт салату - горошок, який вперше законсервували в Голландії.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Тушки кальмарів — 600 г.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Майонез — 2 ст. л.
  4. 4. Консервований горошок — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Зварити кальмари: закип'ятити воду, заздалегідь підсолену, додати лавровий лист. Варити 2-3 хвилини. Дістати м'ясо. Остудити.

  2. Нарізати кальмари соломкою. Викласти в ємність. Далі очистити цибулю. Нашаткувати. Додати до кальмарів.

  3. Висипати в салат горошок. Заправити майонезом. Перемішати інгредієнти.