
Іскандер-кебаб
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Помідор
4 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
100 мл.
Цибуля ріпчаста молода
2 шт.
Перець Каппа солодкий
5 шт.
Лаваш грузинський 350г
1 шт.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
250 мл.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Часник
4 зубчики
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Яловичину залити водою і варити 1 годину. Після цього, м'ясо нарізати скибками, і на сковороді в соняшниковій олії обсмажити протягом 20 хвилин, посолити і поперчити.
02
Помідори натерти на тертці, викласти їх на сковороду і тушкувати 20 хвилин. Потім до помідорів додати раніше подрібнену цибулю і 2 зубчики часнику, тушкувати ще 10 хвилин.
03
Перець запікати в духовці 15-20 хвилин при температурі 180°C.
04
Шматочками нарізати лаваш. Видавити 2 зубчики часнику в йогурт і перемішати.
05
Викласти на тарілку м'ясо, лаваш, перець, полити йогуртом і соусом із помідорів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)