Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська гриби › Бельгійський строкатий салат
Бельгійський строкатий салат

Бельгійський строкатий салат

Готувати салати - це взагалі миле діло для всіх господинь. Адже, приготування салатів в більшості випадків не вимагає багато витрат і часу. До того ж, якщо ви чекаєте гостей або влаштували званий обід пара цікавих салатів гарно урізноманітнять ваш раціон і прикрасять стіл. Сьогодні ми вам пропонуємо внести в свій кулінарний арсенал рецепт бельгійського строкатого салатику. Тільки приготувавши даний салат, ви зрозумієте чому він так називається. Адже, до його складу входить багато яскравих продуктів, які в своєму поєднанні дадуть той прекрасний строкатий колір салату. Салат здатен відмінно прикрасити ваш стіл. Крім того, даний салат неймовірно смачний. Заправка з йогурту, гірчиці і меду відмінно доповнить салат.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Печериці — 100 г.
  2. 2. Йогурт — 100 г.
  3. 3. Сир твердий — 50 г.
  4. 4. Мед — 10 г.
  5. 5. Гірчиця — 2 г.
  6. 6. Перець болгарський — 1 шт.
  7. 7. Мандарин — 1 шт.
  8. 8. Яблуко — 1 шт.
  9. 9. Сік лимона — 1 ч. л.
  10. 10. Цедра апельсинова — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сир і очищене від шкірки і серцевини яблуко нарізати невеликими кубиками.

  2. Гриби протушкувати і розрізати навпіл.

  3. З перцю видалити серцевину, нарізати кільцями і змішати з часточками мандарина.

  4. З йогурту, гірчиці та меду, змішаних із соком лимона і цедрою апельсина, приготувати соус і полити ним салат.