Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь десерти фрукти › Банани у тісті
Банани у тісті

Банани у тісті

Фрукти завжди вважалися унікальними джерелами вітамінів. Банани не виняток. За тривалий час люди вивели більше 60 видів цього фрукта. Складаються банани в основному з води, аж цілих 70%. Їх корисності можуть позаздрити інші фрукти: вітамін С, А , групи В, білки, вуглеводи, мінерали та інші корисні речовини містять в собі банани. Подарувати гарний настрій під силу тільки цьому екзотичному фрукту, адже в ньому міститься вітамін В6, який відповідає, за самопочуття. Виявляється, банани вживають не тільки у свіжому вигляді. З них можна робити борошно, мармелад, вино, джеми, і ще їх можна варити, пекти, смажити, сушити і консервувати. Рецептів дуже багато. Наприклад, банан в тісті. Загорнутий в тісто банан, присипаний цукровою пудрою і корицею, подарує святковий настрій і неповторний смак.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Банан — 2 шт.
  2. 2. Яйце — 2 шт.
  3. 3. Борошно — 70 г.
  4. 4. Вершкове масло — 50 г.
  5. 5. Розпушувач — 1 ч. л.
  6. 6. Цукор — 150 г.
  7. 7. Сіль — 3 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Збити яйця з цукром. Посолити. Додати розпушувач і маленькими порціями всипати борошно. Вимісити тісто.

  2. На водяній бані розтопити вершкове масло. Додати його в тісто. Розмішати. Узяти шматочок масла і змастити ним спеціальні форми у вигляді склянки.

  3. Отримане тісто викласти наполовину у форми. Нарізати очищений від шкірки банан на 4 частини. Кожен шматочок покласти в тісто.

  4. Поставити форми з бананами в розігріту до 180ºС духовку на півгодини. Періодично дивитися у неї.

  5. Готові банани можна нарізати на шматочки. Подавати, посипавши цукровою пудрою або корицею.