Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська літо › Теплий овочевий салат
Теплий овочевий салат

Теплий овочевий салат

Рецепт теплого овочевого салату дуже вам стане в нагоді, у разі, якщо ви хочете затратити мінімум зусиль і отримати максимум вигоди. Адже, страва дуже легко готується, продукти в ній не найдорожчі, а користі ви отримаєте від цього салату чимало. До того ж, такий салатик дуже ситний і поживний. Незважаючи на те, що тут не самі ексклюзивні продукти, салат відрізняється своїм цікавим і оригінальним смаком. Баклажани наситять ваш організм білками і вуглеводами, перець болгарський принесе багато користі вашому організму, завдяки великому вмісту в ньому мінеральних речовин і безлічі вітамінів. Сир сулугуні довершить ансамбль і додасть пікантності салату. За бажанням, в салат можна додати помідорри-чері.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Баклажан — 1 шт.
  2. 2. Перець солодкий (червоний) — 1 шт.
  3. 3. Перец солодкий (жовтий) — 1 шт.
  4. 4. Цибуля — 0,25 шт.
  5. 5. Олія соняшникова — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Оцет білий винний — за смаком
  8. 8. Сир сулугуні (тертий) — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Баклажан розрізати вздовж на 3-4 частини. Кожну частину порізати брусочками, перемішати з сіллю і залишити на кілька хвилин. З перців видалити серцевину і нарізати тонкими смужками. Цибулю дрібно порізати.

  2. Баклажани віджати і злегка обсмажити до золотистої скоринки на рослинній олії. Перекласти баклажани на тарілку, прикрити кришкою, щоб вони не охололи.

  3. Перець обсмажити на олії до м'якості.

  4. З'єднати обсмажені овочі, дрібно нарізану цибулю, скропити оцтом, перемішати. Сулугуні натерти на терці і посипати ним салат. Подати теплим на стіл.